Последно от новини :

Преводаческа агенция "Нова Ера" - предлага писмени и устни преводи от и на френски език за гр. София и страната

Преводаческа агенция "Нова Ера", предлага високвалифицирани експерти, които да извършват бърз и професионален писмен превод от и на френски език. Гарантирано качество и бързина на писмения превод. За да научите повече информация за нашата преводаческа агенция "Нова Ера" - можете ...

Устни преводи

Нашата компания предоставя услуги в областта на устните преводи: придружаване при бизнес преговори, съдебни дела, превод при нотариални заверки, конференции, телефонни разговори и други специални и извънредни случаи.

Симултанен Превод от кабина в момента на говоренето. Извършва се от екип от двама преводачи.

Поради естеството на услугата е важно да направите Вашето запитване и съответно да потвърдите ангажимента поне една седмица предварително, като предоставите при възможност, максимално количество предварителна информация относно терминологията и условията при които ще се провежда съответното мероприятие.

Цената се определя на ден за екипа.

Консекутивен Превод с изчакване при преговори и семинари. Извършва се от екип от двама преводачи или от един преводач, в зависимост от естеството на работата.

Цената се определя на час, в зависимост от естеството на превода и езика.

Придружаване при осъществяване на контакти, при пазаруване, пътуване, настаняване на чужденци или други ситуации, налагащи познаване на обстановката и езика.

Цената се определя на час, за един преводач.

Нова Ера

phone0889541514

mail-iconpismeniprevodi@mail.bg

Изпробвайте калкулатора ни

calculator-icon