За нас

Последно от новини :

Преводаческа агенция "Нова Ера" - предлага писмени и устни преводи от и на френски език за гр. София и страната

Преводаческа агенция "Нова Ера", предлага високвалифицирани експерти, които да извършват бърз и професионален писмен превод от и на френски език. Гарантирано качество и бързина на писмения превод. За да научите повече информация за нашата преводаческа агенция "Нова Ера" - можете ...

Агенция за преводи „Нова Ера” се явява една от най-големите преводачески агенции в България и предлага на своите клиенти цял спектър от услуги: писмени преводи, устни преводи, редакция на текстове, превод на аудио и видео, локализация на сайтове и др.

Ние превеждаме финансово-икономически, юридически и лични документи, осъществяваме превод на медицинска и техническа документация, художествени и научни текстове, превод на сайтове.

Устните преводачи на преводаческа агенция „Нова Ера” ще изпълнят последователен и синхронен превод на мероприятия от всяко едно естество.

Сътрудниците на преводаческа агенция „Нова Ера” са висико квалифицирани преводачи, които имат съответното образование да извършват преводи и минават сериозни тестове при нас, докато бъдат наети на работа.

Ние сме единствената агенция, която е профилирана не само в превода на web сайт, но и в неговата изработка. Работим с високо квалифицирани специалисти по софтуер заедно с които ще изработим невероятен сайт за Вас на колкото и каквито езици желаете. Идва „Нова Ера” за всички наши клиенти!

Защо да работите с нас?

Защото над всеки писмен превод работят минимум двама преводачи и след това превода минава през редактор. Защото ние държим на качеството и бързата работа! Клиента е на преден план за нас!

Нашите услуги се използват от широк спектър от клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас!

Нова Ера

phone0889541514

mail-iconpismeniprevodi@mail.bg

Изпробвайте калкулатора ни

calculator-icon